Thursday, 24 November 2011

aksi si cilik

seminggu sebelum, rancang nak dating dengan adik aku yang tersayang, berdua lebih baik. nak bawa dia main boling, tengok wayang, jalan-jalan, pusing-pusing, makan-makan. macam orang yang berdating la kan, hee rindu kekasih hati :)

tapi kesudahan nya kena angkut adik2 sepupu sekali, total 4 orang. semua orang tengok pelik, orang yang comel macam aku bawa anak ramai-ramai *perasan, blushing :P





terbaik dari ladang, hehe

video
ella, standing in the eyes of the world.

video

wali band - baik-baik sayang

lagu pelengkap hidupku di lupakan sementara
 untuk memberi laluan kepada video si cilik ni.
have a good day :)
love, farah <3

7 comments:

  1. wah serononk la berjimba2 dgn 4 orng budak kecik.. msti comel2 semua..

    ReplyDelete
  2. memnag seronok tapi penat macam berjimba dengan 10 orang ok :)

    ReplyDelete
  3. haha terbaik kan adik-adik kau ni :)

    ReplyDelete
  4. andak xmrh plak bwk ank die g karok... haha...

    ReplyDelete
  5. andak yang suruh bawa, terpaksa la kak, hehe act nak date dgn najmi and alia je. tiba2 lagi dua org dah terpacak pagi2 kat rumah :)

    ReplyDelete
  6. oh, pasal karok eh? hee no komen :P

    ReplyDelete